Secret Santa editie 2011

  • Bericht reacties:2 Reacties

Ik heb mij net opgegeven voor de Secret Santa (editie 2011). Voor mij de eerste keer en ik heb er helemaal zin in! Het is een soort van kerstswap waarbij je er voor moet zorgen dat er 20 december (of iets eerder) een cadeautje (met een budget van 10 euro) op de deurmat ligt van je tegenpartner. En omdat je elkaar niet kent (je krijgt de adres gegevens en blog url) is het dus een secret santa! Ik ben dol op verrassingen en zal de week van 20 december steeds kijken naar de deurmat!

Je kan je nog opgeven tot 31 oktober, dus je hebt nog een week de tijd. Er zijn wel regels aan verbonden (één daarvan is dat je in Nederland of Belgie moet wonen ivm verzendkosten), lees die eerst hier (even doorklikken…) goed door!

Een andere regel is dat je een moodboard van jezelf moet bijvoegen zodat je tegenpartner een goed beeld krijgt van je interesses en daarop de verrassing kan aanpassen. Ik maakte een mindmap:

(als je erop klikt wordt het groter)

I just entered myself for the Secret Santa swap, it will be organised for inhabitants of Holland and Belgium. The swap has some rules. One of them is that you attach a moodboard with your application. I made the above one. Even if you don’t understand the words, maybe the little drawings will give you an idea….

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Kelly - Ma vie en vert

    Dit zou mijn mindmap kunnen zijn! 🙂 Behalve dan dat ik niet saxofoon speel en niet kan tekenen 😉

  2. Jos van Kloska! Creatief

    Leuk he, deze actie. Ik heb me ook weer opgegeven.

Geef een reactie