Zelfgemaakte Kerstkaarten – Handmade Christmascards

 • Bericht reacties:6 Reacties

Ook dit jaar maakte ik een deel van onze kerstkaarten zelf. Het is inmiddels een beetje een traditie en de mensen die blij worden van “zelfgemaakt” krijgen er zo één.  Ieder jaar probeer ik iets nieuws te verzinnen, dit jaar maakte ik een mandela in kerstsfeer verkleinde het met de printer en maakte er kaartjes van. Ook de dit jaar ontdekte strijkkralen kregen een rol. Ik strijkte kleine kerstboompjes en plakte die op karton. Voor de derde variant gebruikte ik vintage afbeeldingen (gevonden op het internet), geprint en met wat andere materialen geknipt en geplakt tot kerstkaarten. Van de mandela-kaarten vergat ik foto’s te maken, dus die zie je een beetje van veraf op een stapeltje.
This year I made some christmas cards myself, again. It is a kind of a tradition and all the people who love handmade get a handmade card. Every year I try to make something different. This time I draw a christmas-madela and reduced it with my printer and made cards with it. Also the perler beads, I discovered this year, got in. I ironed small christmas trees and glued them on cardboard. And for vintage lovers, I printed vintage christmas images (found on the internet) and with some other material, turned them into christmas cards. I forgot to make photo’s of the mandela-cards so you see them on a pile.

Dit bericht heeft 6 reacties

 1. Melissa

  Oh wat zijn ze mooi!

 2. fieve

  De kerstkaart is erg leuk! Ik vind het zelf ook veel mooier om te zien dat er werk van is gemaakt. Toch gaan er steeds minder mensen kaarten versturen. ..jammer! Fijne avond!

 3. veeeeertje

  Ze zien er geweldig uit je kaarten!

 4. Janina - Elke dag zaterdag

  Respect hoor, jouw kaartontvangers boffen!

 5. Tutti haakt en zo

  super mooi hoor! is ook veel leuker dan fabrieks kaartjes 😉

 6. Jeanine

  Heel mooi,met die strijkkralen. Ik was een van de gelukkigen die er eentje mocht ontvangen. Er staat een berichtje over op mijn blog. Nogmaals bedankt!

  Prettige feestdagen en groetjes,
  Jeanine

Geef een reactie