Snailmail

 • Bericht reacties:4 Reacties

Ik deed mee met de #secretbookswap van Het Keetje van Lien. Per ongeluk heb ik mij twee keer opgegeven en swapte daardoor met twee dames. Inmiddels zijn de beide pakketten bezorgd en ontvangen. Ik ben in ruil erg verwend zoals je kan zien op instagram.
Op instagram en blogs heb ik veel snailmail voorbij zien komen. Voor de boekenswap deed ik mijn eerste poging. 

Ik vouwde eerste een plat envelop doosje. En voor erin een mapje om papierwaren in te doen.

De ene dame houdt van blauw en geel en de ander van pastelkleuren. Met ruitjespapier, muziekpapier, aquarelverf, washitape en wat geknipte plaatjes heb ik het geheel versierd. 

Voordat ik het envelopdoosje in elkaar plakte heb ik er lint op genaaid met het naaimachine. Met een strik kan het doosje zo gesloten worden. 

Voor beide kleurthema’s zocht ik bijpassende postzegels. 
Heel leuk om te doen en nu begrijp ik alle mensen die hier een nieuwe hobby in hebben gevonden. Je ziet de mooiste creaties voorbij komen op instagram, zover ben ik nog lang niet, maar het smaakt zeker naar meer. 
Heb jij wel eens gesnailmaild? 

I joined the #secretbookswap organised by Het Keetje van Lien. My parcels with books and goodies are sent and received. I’m spoiled in return as you can see on instagram.
For the swap I made my first snailmail. Above you see the result. An enveloppe box and a folder to put paperstuff in. I decorated them with graph and music paper, also watercolor paint and some cut outs. One lady likes blue and yellow and the other pastels. 
I selected some old stamps to go with it.
It is my first attempt to snailmail, and now I understand why a lot of people found a new hobby with it. On instagram you find the most brilliant creations, I still have a lot to learn, but it tastes for more. 
Have you even snailmailed?

Dit bericht heeft 4 reacties

 1. Ageeth Mooij

  Ik heb door de jaren heen een fijne hobby gekregen aan het maken van echte post. Bij snail mail hoort een brief en daar moest ik nogal op oefenen šŸ˜‰
  Jouw eerste pogingen zien er prachtig uit! Ik heb ontdekt dat ik niet van de swaps ben; teveel nutteloze kadootjes en dat vind ik zonde.

  1. Dreamstuff

   Ageeth bedankt voor je reactie. Ik wist eerlijk gezegd niet dat er een brief bij hoort ;-o , maar eigenlijk wel logisch omdat het om post gaat. Is er ergens informatie te vinden over wat snailmail precies inhoudt? En waar vind je een maatje om post mee uit te wisselen?

 2. Dreamstuff

  Deze reactie is verwijderd door de auteur.

 3. Unknown

  Super leuk dat je twee keer mee deed aan de bookswap! Ik heb inmiddels de munttakjes in het water staan, ben benieuwd haha. Als je een snail mail maatje zoekt, ik hou me aanbevolen. Wilde je sowieso nog iets sturen naar aanleiding van jouw leuke post voor mij!

Geef een reactie