Papierkunst Gorcums Museum – Paper Art

  • Bericht reacties:1 reactie
Gisteren ben ik naar de tentoonstelling “Papier in de hoofdrol” in het Gorcums museum geweest. Een echte aanrader. Het is nog te bezoeken tot 13 september 2015.
Hierboven zie je het “reactie-bord” heel toepasselijk met post-its.
Op de eerste etage word je eerst verrast met een gedicht en wat papier-uit-het-dagelijks-leven zoals enveloppen, brieven, boeken maar ook spiekbriefjes…

en lokale papierkunst:

En dan op de tweede etage begint de tentoonstelling. Hieronder een bezoekersimpressie: 

En altijd als je een tentoonstelling bezoekt heb je achteraf een persoonlijke favoriet. Het object, schilderij, of beeld waar je als eerste over vertelt wanneer je thuis komt….. Voor mij was dat het “koraal-gordijn” van Marian Smit en Maurice Christo van Meijel. Je blijft er maar naar kijken en steeds zie je weer wat nieuws….
Yesterday I went to an art-exhibition called “papier in de hoofdrol” in the Gorcums Museum. I’ts an exhibition with paper-art. Above you see a visitor’s impression. The joining artist you can find here
My personal favourite: the coral curtain made by Marian Smit and Maurice Christo van Meijel.

Dit bericht heeft één reactie

  1. Anoniem

    Geweldig, wat kan er toch veel met papier! Heel erg mooi, ik kan me voorstellen dat het in het echt allemaal nog veel aansprekender was en dat jullie een mooie dag hebben gehad.
    Groet, Astrid

Geef een reactie