Oproep!

 • Bericht reacties:10 Reacties
De nachtmerrie van iedere swap organisator is helaas uitgekomen…. snif, een deelnemer aan de Handmade Autumn Swap heeft zich om allerlei redenen vandaag teruggetrokken. 
Blijft er een hele leuke swappartner achter die al aan de slag is gegaan met oker, kaki en printjes-stof en het thema “naaien….”
Ben jij ook een vervend naaister, heb je de komende twee weken tijd om (nog) een leuk herfstpakket samen te stellen & te verzenden naar België, en heb je spijt dat je niet op tijd was om je aan te melden voor de Handmade Autumn Swap…. (en hou je ook van oker, kaki en printjes-stof….)
Dan weet ik een hele leuke swappartner voor je, Sofie van de Libbrechts. Ze naait de mooiste dingen en is ook een echte breister. 
De eerste die hieronder een serieuze reactie achter laat en zeker weet dat zij voor 15 oktober een heel leuk handgemaakt herfstpakket samenstelt, die is de gelukkige!

Dit bericht heeft 10 reacties

 1. Liesellove

  Ik was te laat met inschrijven maar wou meedoen 🙂

 2. Liesellove

  En oker en kaki zijn nu niet perse mijn favoriet maar handgemaakt vind ik fijn 🙂 ik deed wel nog nooit een swap

  1. Dreamstuff

   Dankjewel voor je aardige en snelle reactie. Mail svp naar me info@dreamstuff.nl en breng ik je in contact met je swappartner

 3. Hanne

  Jammer, je hebt al een kandidaat gevonden. Ik ben vooral goed in last-minute naaien, dus moest er nog een probleem zijn …

  1. Dreamstuff

   Bedankt voor je aardige reactie, ik ga het onthouden maar hoop het niet nodig te hebben, 1 afzegging is meer dan genoeg….. En eigenlijk al teveel…..

 4. de Libbrechts

  Leuk! Dank je! Ik lees snel bij en stuur de pakjes bij ;-).

 5. Prutselz

  té laat..jammer
  succes met jullie SWAP!

 6. Anoniem

  Fijn dat jullie iemand gevonden hebben.Ik doe anders ook altijd mee,maar nu wegens tijdsgebrek niet.Maar aan alle deelnemers,een fijne swap !

Geef een reactie