Londen shopping tips?

 • Bericht reacties:8 Reacties
Ik ga in december een weekend naar Londen. Hebben jullie nog shopping tips voor mij? Ervaring met leuke wijken of markten? Ik hoor het graag.
Ik ben op zoek naar “crafting”, DIY, stoffen, papier, wol, etc. 
Graag naast de naam van de winkel ook de straat (als je die weet) dan zal ik het zeker via google maps kunnen vinden….
Hieronder kan je een reactie achterlaten 😉
Dankjewel!

Dit bericht heeft 8 reacties

 1. Unknown

  De laatste keer dat ik in Londen ben geweest was in de vorige eeuw toen ik 18 lentes jong was. Da's dus heeeeeel lang geleden, ha, ha!!
  Kan je dus geen tips aan de hand doen.
  Wens je desondanks een heel fijn weekend in Londen toe!!
  Groetjes Patricia

 2. MaMarieke

  Oh heerlijk!! Ik heb in Londen gewoond, maar dat is meer dan de helft van mijn leven geleden….. oef ik word oud….. dus toen had ik nog niet zoveel interesses op dit gebied. Ik vond "Camden town the place to be….." maar goed ik was toen 17/18 jaar…… en wat er in die jaren allemaal veranderd is weet ik niet…..
  En destijds kon je heerlijk tot rust komen in de drukke stad in "Little Venice" als je niet de stad uit wilde. Maar goed, als je voor een weekend ofzo gaat is dat natuurlijk niet precies wat je zoekt, juist het bruisende en levendige….. ik droom weer even een heel stuk terug in de tijd, dank je!!! 🙂

 3. Jeanine

  Ik kan je niet helpen. Maar wens je veel plezier. En ben al benieuwt naar je leuke aankopen.

  Groetjes,
  Jeanine

 4. Unknown

  HayHay!
  Vorig jaar ben ik in december ook in Londen geweest. Ik vond het super!
  Op mijn blog staan wel foto's en twee blogberichten. Ik vind Camden Town super leuk; Markten en ook veel handwerk. Ook Notting Hill is leuk, op zaterdag.
  Verder is de stad prachtig versierd en is er veel leuks te doen en te zien in de decembermaand.
  (nu ik dit type, krijg ik weer heimwee)
  Liefs Danielle
  ahappymess.blogspot.nl

 5. ByeBee

  Ik ben in februari nog geweest en een leuk (redelijk goedkoop!) kralenwinkeltje gevonden! Creative Beadcraft. Ze hebben ook een website, dus daar kun je het adres vinden. Ik heb daar echt een hele voorraad kralen en hangers ingeslagen! Ik schrok van de prijzen in de Nederlandse kralenwinkeltjes daarna…
  En twee hele leuke markten met handmade spullen zijn Brick Lane Market en de Sunday Up Market, liggen vlakbij elkaar en goed te bereiken met de metro.
  Veel plezier!

  Groetjes, Brenda

 6. Anoniem

  Toen ik in Londen was een paar weken terug heb ik een hele leuke 2de hands boekenwinkel gevonden! Het was een heel klein winkeltje, eigenlijk een soort van kelder helemaal voor met 2de hands engelse boeken!(ook hele oude boeken) Echt de moeite waard om langs te gaan.
  Hier de website: http://www.skoob.com

  Ook camdentown is een aanrader! 🙂
  Veel plezier in Londen!!

  Liefs Natalie

Geef een reactie