knopen – buttons

 • Bericht reacties:13 Reacties
Eén van de dingen op mijn 12 voor 12 lijstje is de zolder omtoveren tot een “hobby-atelier”. Daarvoor moeten niet alleen wat kasten en planken worden gekocht en in elkaar worden gemonteerd, maar moet er vooral eerst heel veel worden opgeruimd….

Ben begonnen met de knopen…. Ik heb van mijn schoonmoeder allerlei knopen gehad (in een mooi potje en zakje). Heb ze gesorteerd (samen met mijn eigen knopenvoorraad) en in potjes gedaan, maar de deksels waren wat saai. Daarom rondjes uit geprint karton geknipt en op de deksels geplakt.

Helemaal gezellig!

en staat er in de nieuwe Mollie Makes ook nog eens een leuk artikel over knopen…

nu de rest van het opruimen nog….
One of the things on my 12 for 12 list is making a hobby-room at the attic. I need cabinets, boards and so on, but above all I need first to tidy up, categorize and sort out.
I started with the buttons. I got buttons from my mother in law. I’ve sorted them out (together with my own button-stock) and put them in glass jars. But the lids were boring, so I cut out rounds from printed cardboard and glued them on the lids. That looks more enjoyable to me!

And on top of it all; there is a nice article about buttons in the new Mollie Makes

Dit bericht heeft 13 reacties

 1. Katja (@Yane)

  Amai, dat zijn er een hoop! Opgeruimd staat netjes!

 2. Jeanneke

  Die gepimpte deksels vind ik een vondst!! Erg leuk opgeruimd zo.

 3. Unknown

  Tof! Heel leuk idee in die glazen potjes. En er zitten leuke knoopjes tussen ook; Wou dat ik ze ook had!

 4. Carolien

  Wat een boel knopen! Leuk werk om ze te sorteren, zeker met van die vrolijke potjes. Het is soms zo simpel om iets moois te maken.

 5. My lovely life

  Zo mooi zeg in die potjes!!!! Leuke blog overigens…ik blijf nog even hangen hier.
  Katrien.

 6. Nicole -Maaksels en Meer-

  Ooooh ik hou zo van knopen! Straks naar mijn schoonouders, die hebben ook nog een doos voor me staan… geweldig! Ik ga dus morgen ook heerlijk sorteren. En wat betreft die potten… heel leuk gedaan!
  Een fijn weekend!
  Nicole

 7. Else

  Heel leuk!
  ik ben ook aan het opruimen ,maar het gaat nog niet zo snel!
  x
  Else

 8. Christel

  Hai, ik ontdek je blog vandaag via via. Wat een leuke dingen en wat een ongelooflijke berg knopen heb je! Mooi opgeruimd zo!

 9. Studio Paars

  Leuk idee zeg! Ik heb hier ook zo'n verzameling potjes staan [http://hetkabinet.blogspot.com/2012/03/buttons-buttons-buttons.html], misschien dat ik je idee wel ga pikken 😉

 10. Marièlle

  Dat pimpen van die deksels is echt subliem. Ik heb inmiddels ook een hele verzameling van allemaal dezelfde potjes voor mijn kleine dingen als knopen, belletjes etc. maar met verschillende kleuren deksels. Jouw pimp-idee brengt mij weer op een ander idee, ik ga ze denk ik met vloeipapier en modpodge bewerken.

 11. Linda

  Wat een goed idee en wat heerlijk al die mooie knopen in van die prachtige potjes!!

 12. Nadiake

  leuk om te zien dat er nog zijn die hun knopen zo verzamelen echt leuk!

 13. MeMaree

  Ziet er leuk uit. Heerlijk zoveel potjes. Om inspiratie op te doen, zou je eens een kijkje kunnen nemen op http://alles-vanellis.blogspot.com/. Zij heeft ook haar zolder verbouwd tot atelier. En het ziet er erg gezellig uit. Ben benieuwd hoe het eruit komt te zijn bij jou!

Geef een reactie