dagje Dan Haag – The Hague

 • Bericht reacties:3 Reacties
Ben met een vriendin een dagje naar Den Haag geweest en dat is heel erg aan te raden.
Bijgaand wat crea winkeltips:

 
aan het  Noordeinde in de buurt van het paleis zit de schitterende papierwinkel Damen. Echt een soort van snoepwinkel voor papierfanaten. Ze verkopen allerlei soorten papier: met print, oosters, handbeschilderd, origami, etc, etc. En ook opschrijfboekjes en agenda’s.
 
 
Ook op het Noordeinde zit een handwerkwinkel van Tesselschade Arbeid Adelt. Hele mooie handgemaakte spullen worden daar verkocht. Leuk om inspiratie op te doen.

 
 
 
In de Papestraat (een beetje achteraan de straat) zit de Boerenbonthal.
Een grote stoffenwinkel met een zeer ruim assortiment.
Van dik vilt voor tassen, tot glitterstof voor carnaval, van quiltkatoen tot tweed voor jassen, etc, etc. En de prijs is ook nog eens goed. Voor de echte koopjes moet je natuurlijk met tram 6 doorreizen naar de Haagse Markt, maar bij de boerenbonthal hebben ze zeker wat je zoekt en op de markt is dat niet altijd het geval.
 
 
We eindigden ons dagje bij de Wiener Konditorei aan de Korte Poten voor een high tea.
Wauw, wat kregen we veel met z’n twee├źn. Dat kregen we allemaal niet op, maar geen nood want ze gaven de restanten mee voor thuis. En dat was dan wel weer leuk voor mr. Dreamstuff….
 
 
 
Went to The Hague together with a friend. Above you see an impression and some shopping tips. A very nice paper store at Noordeinde called Damen. A very old handycraft store Tesselschade Arbeid Adelt also at Noordeinde. And a large fabric store called Boerenbonthal situated in the Papestraat.
After shopping we had a high tea at the Wiener Konditorei, that was very delicious.
 
 
 
 
 
 

Dit bericht heeft 3 reacties

 1. Stins

  Wat een heerlijk dagje zo!
  OOOh, die winkeltjes ook; daar moet je wel met iets vandaan komen…

 2. Lorecreatief

  Oh die papierenhemel en de stoffenhemel lijken me euhm ja… hemels!! Den Haag bracht ik nog geen bezoekje, maar dat moet ik precies wel eens dringend doen! Bedankt voor de tips!

 3. MiM

  Wat een heerlijke winkeltjes! Even op de site van Damen gekeken. Kwijl!!! Liefs MiM

Geef een reactie