Boekentip!!!

 • Bericht reacties:3 Reacties
ISBN 978-90-5826-991-1
Heb je je moederdag verlanglijst nog niet af? Zet ‘m er dan op.
Het boek van Baked Louies is een aanrader!
In Belgiƫ is het in de winkels te vinden, in Nederland voornamelijk via het internet
Een mooi ingebonden boek vol heerlijke bakrecepten, met hele duidelijke uitleg, mooie foto’s en op mooi dik mat papier gedrukt. Ik zelf ben er reuze blij mee! 
Als eerste maakte ik de muffins met gekaramelliseerde noten. 
En Mmmmmmm mijn collega’s vonden ze heerlijk. 
In het boek staan taarten, cakes, koekjes, zowel hartig & zoet. En het hoofdstuk “Me time” vind ik zo leuk, daar staan 1 portie gerechten in zoals een cakeje in een kopje of een mini applecrumble (gemaakt met de magnetron). Voor als je in je eentje bij een bakkie toch snel wat lekkers zonder conserveermiddelen wilt….
Het boek is gemaakt door Louie van Nieuwenborgh, 17 jaar en verslaafd aan bakken. Hij heeft een hele leuke en leerzame blog die ik al lang volg. Nu is zijn eerste bakboek uit. En ik hoop dat er nog veel zullen volgen. 
Naast die 1 portie gerechten ga ik uit het boek ook zeker de Rabarbertaartjes, de Coconut Explosion Cake, de geroosterde kikkererwten, gevulde koekjes met dadels en misschien toch ook eens de Croqueembouche proberen. Dat laatste zou ik best wel eens willen proberen en in het boek staat het nu makkelijk uitgelegd. 
En wat ik vooral ook veel ga doen is bladeren in het boek en genieten van al het moois en lekkers.
…een aanrader dus!
A Booktip written in the Dutch language: Baked Louies. Louie lives in Belgium is 17 years old and is addicted to baking. He has a really nice blog (have a look and use google translate) and has his first book out now. I’ve bought it and love it. Made Muffins with caramel nuts and my colleagues loved it.  

Dit bericht heeft 3 reacties

 1. BY JM

  Mmmm dat ziet er lekker uit!!
  Ik zet hem op mijn verjaardagslijstje!

 2. Rianne van der Waals

  Jummie, dat ziet er lekker uit!
  Ik zet het er niet op, ben niet zo'n bakker (helaas)!

 3. Baked Louie's

  Top, bedankt voor de leuke recensie! šŸ™‚

Geef een reactie