Moederdagtassen – Mothersdaybags

 • Bericht reacties:14 Reacties
Voor de moeders maakte ik dit jaar tassen voor de dagelijkse boodschappen. Niet te groot maar ook niet te klein want dagelijks wordt er best het één en ander gekocht…
Ik zag hier dit leuke aardbeienstofje en vond het direct iets voor tassen. Het was erg breed dus met een halve meter had ik genoeg voor twee tassen. Ik maakte met koord en rode stof zelf paspelband voor de randen. De binnenkant is gemaakt van dik canvas dat zorgt voor stevigheid. Er is een zak met een rits in verwerkt (voor de portemonnee) en een losse zak van aardbeienstof voor de mobiel of de bril.
I made bags for the mothers this year. It are bags for the daily groceries. Not too big but also not too small because sometimes they buy a lot daily…
The strawberry fabric was bought here. It is very wide, so with half a meter I had enough for two bags. The interior is made of thick canvas, it makes the bags firm. Inside a pocket with a zipper to store a wallet and a pocket made from strawberry fabric for a cellphone or glasses.

Dit bericht heeft 14 reacties

 1. Unknown

  Die zijn erg mooi geworden, daar zullen de moeders content mee zijn 🙂

 2. wannesraps

  de mama's zullen blij zijn!!! Mooie tassen: aardbeistofkes is echt iets voor tassen!!
  Maren

 3. MiM

  Superleuk gemaakt!!! Liefs MiM

 4. Unknown

  Waauw! Heel sjiek, perfect kado!

 5. Marina

  Wat een prachtige tassen! Daar wil je zo mee naar de markt om kilo's aarbeien :0)

 6. Happy in red

  Superleuk zeg!!
  Esther.

 7. Jeanneke

  Zomerkoninkjes voor Koningin-moeders!

 8. Miss Creatuurtje

  En de mama's zeker blij, mooi!

 9. Maaks-Els

  Wow te gek zeg!! Wat een gave stof, ben er helemaal weg van! Als ik nog eens in Rotterdam ben ga ik zeker ook even daar kijken.

 10. Angélique

  Die zijn leuk!
  Je hebt ze ook erg netjes gemaakt, daar zijn ze vast heel erg blij mee!

 11. Jeanine

  Zulke mooie tassen! En zo netjes afgewerkt. Zo eentje zou ik ook wel willen. De moeders die ze kregen zullen heel content zijn denk ik.

  Groetjes,
  Jeanine

 12. Jos van Kloska! Creatief

  wat een mooi en persoonlijk cadeau voor moederdag! en dat rode paspelband erbij is echt super en wat een mooie afwerking.

Geef een reactie