Grote tas voor naailes – Big bag for sewing class

 • Bericht reacties:10 Reacties
Naailes is weer begonnen na de zomerstop en om alle materialen makkelijk mee te kunnen nemen op de fiets (en gedurende de week in te laten zitten bij thuiskomst šŸ˜‰ ) maakte ik een grote tas. Het is gemaakt van spijkerstof en quiltkatoen met naaiklossen print. De handvatten zijn gemaakt van tailleband wat normaal aan de binnenkant van spijkerbroeken wordt gebruikt (dat kocht ik op de markt). 
Sewing class started after the summerstop. To easily bring all the materials with me by bike I made this big bag. And now I can also leave all materials in it during the week at home. It is made of denim and special quiltcotton with sewing bobbins print. The handles are made of special waistband normally used in jeans (I bought it on the market).

Dit bericht heeft 10 reacties

 1. fieve

  Gaaf….staat ook nog op mijn verlanglijstje…naailes!
  Lekkere stevige tas waar genoeg in kan!
  Bij de action hebben ze deze robotvormpjes!
  Gewoon laten smelten en klaar!
  Fijne dag! X

 2. MiM

  Wauw, gave tas! Leuk dat ik metnjou mag swappen! Ik mail je nog…. liefs MiM

 3. Mariette

  Mooi en erg handig, leuke stof!

 4. MaMarieke

  Mooi zeg en een geweldig stofje! Uhh en dan nog een brutale vraag hoe de binnenkant eruit ziet…. gevuld en ongevuld… mag dat??

 5. lien

  Volgens mij heb jij helemaal geen naailes nodig , haha. Mooi!

 6. mANdarien

  Heel leuke en comfortabele tas ! Zo tof met dat klosjesstofje !

 7. juffrouw truus

  Ben het eens met lien, jij hebt helemaal geen naailes nodig. Dat stofje met die klosjes er op is super!

  Groetjes van Juffrouw Mier

 8. Dreamstuff

  @MaMarieke: de binnenkant van de tas is gevoerd met gele stof (zonder zakken, simpel dus). Voor de bodem heb ik twee stukken dik karton geknipt (van een supermarktdoos en deze op elkaar gelijmd) en van dezelfde stof als de voering hem ik daar een hoesje omheen gemaakt, zodat de bodem er hetzelfde uitziet als de binnenkant van de tas.

 9. Alice

  Handig en leuke toepasselijke stof gebruikt. Gr. Alice

 10. Onny

  Mooie grote tas en precies volgens mij heb jij echt geen les nodig. Ik zou ook graag naailes willen hebben maar ik zou niet weten waar dat zou kunnen hier in e buurt. Best jammer want daardoor ben ik er niet zo mee bezig als ik eigenlijk zou willen.

Geef een reactie