borduren – embroidering

 • Bericht reacties:4 Reacties

In de Marie-Claire-idees een heel leuk retro borduursel. Je kan het totale pakket bestellen bij Les Brodeuses Parisiennes, maar eigenwijs ga ik het zonder pakket doen maar met de beschrijving in het tijdschrift.

DMC-borduurgaren besteld en borduurlinnen. Iets grover, dus het eindresultaat wordt iets groter. Kartonnetjes geknipt voor het borduurzijde en het patroon gekopieerd.

Ik ben er klaar voor en heb de komende zomer wat te doen, zo tussendoor, even een paar steekjes en daarna weer wat anders…. ik denk dat ik het resultaat ga inlijsten voor in de keuken.
Zo nu eerst een bakkie thee met wat lekkers….

C’est Delicieux!!
In the Marie-Claire Idees I saw a lovely retro-vintage-embroidering. You can buy the whole package at Les Brodeuses Parisiennes,  but I decided to buy only DMC embroidering silk and embroidering linnen seperate. I’ve Xeroxed the pattern and cut cardboards to put the thread on. Next months I have something to do, in between a couple of stitches, doing something different for a change…. I think I will frame the result to put in the kitchen.
But first I will make some tea to go with the homebaked cake… Dutch Style (see above).
C’est Delicieux!!

Dit bericht heeft 4 reacties

 1. Miss Creatuurtje

  Ohh dat vind ik ook wel een leukerd. Het is lang geleden dat ik nog geborduurd hebt, en dat tijdschrift ken ik eigenlijk niet. Ne keer gaan neuzen, bedankt voor de tip. En laat de gebakjes smaken, groetjes

 2. Unknown

  Mooi patroontje šŸ™‚ Ben benieuwd naar het eindresultaat.

 3. positivitycollector

  Leuke vormpjes!

 4. Riri

  Wat leuk! Zag je berichtje op m'n blog, maar blijkbaar zijn we beide ook van van Marie Claire IdeƩs!! Fantastisch creatief blad vind ik het.
  Groetjes Riri

Geef een reactie