
Voor springvorm met diameter van 18 cm:
Cake/Koek:
85 gr boter
80 gr suiker
2 eieren
100 gr zelfrijzend bakmeel
beetje limoensap
Roze laag:
50 gr poedersuiker
3 theelepels bietensap
1 theelepel kokend water
beetje citroensap

Mix de boter en de suiker, voeg de eieren toe en mix op hoge stand voor 5 minuten. Voeg meel en sap toe en mix door elkaar. Bak in een ingevet bakblik op 150 graden ongeveer 1 uur, tot goudbruin. Laat goed afkoelen.

Voor de roze laag: roer de ingrediënten door elkaar en verdeel over de cake.

—
For baking mold with a diameter of 18 cm:
Cake / Cake:
85 g of butter
80 g castersugar
2 eggs
100 g self-raising flour
little bit of lime juice
Pink layer:
50 g of icing sugar
3 teaspoons beetroot juice
1 teaspoon of boiling water
little bit of lemon juice
Mix the butter and sugar, add the eggs and mix up for 5 minutes. Add flour and juice and mix together. Bake in a baked baking tray at 150 degrees for about 1 hour, until golden brown. Let it cool down.
For the pink layer: stir the ingredients together and spread over the cake.

Is dit echt zo simpel? Zal ik me dan toch maar eens aan het bakken zetten? Het ziet er heerlijk uit.