bitterkoekjes – macaroons

  • Post comments:3 Reacties

met dank aan Rudolphs Bakery !

en we likten onze vingers erbij af
and yes, we feasted… 😉


P.S.: het deeg is wel wat uitgelopen en de koekjes plat geworden…. Hebben jullie ervaring hoe je er echte bolletjes van maakt? Eerst de eiwitten kloppen tot stevig schuim voordat je het aan de rest gaat toevoegen? Iemand een idee?

Deze post heeft 3 reacties

  1. charlotte

    mmm ziet er heerlijk uit ! Als je de eiwitten opklopt zijn ze normaal hoger en ronder.
    Ben wel wat jaloers want ik zou nu al te graag zo een bordje voor mijn neus hebben staan 😉

    groetjes charlotte

  2. Dreamstuff

    @ charlotte: Dankjewel, dan ga ik dat de volgende keer proberen!

  3. charlotte

    gewoon eerst je eiwitten opkloppen ( met suiker) en dan je gemixte producten er zachtjes onderspatelen dat het luchtig blijft. Zo maak ik die altijd 😉

    groetjes charlotte

Geef een reactie